Barnesider      Fotball    Trim       Lysløype    Karate    Kino    Skøyteis

Samhald har barnetrening på tirsdager på Gjermundnes.
Sjekk Vestnes Varfjell for aldersbestemte aktiviteter i fotball.

10.06.06 I dag var vi på Averøya og spilte to kamper, den første mot Batnfjorden, der slo vi til for fullt og ga alt, og det ble resultater, vi vant hele 9-0. Camilla Hansen scoret 6, Anette Øverås scoret 2 og Helene Sætre fikk inn 1 mål. Vi brukte utespillere som keepere, og de holdt nullen i den første kampen, kjempebra. Vi spilte sesongens beste kamp. Men sola skein og det var varmt og vi fikk bare 10 minutt pause til den neste kampen, mot et utkvilt Averøykamerater, og da falt vi sammen litt og det ble en fortjent seier til et sterkere lag, vi tapte 5-1.

03.06.06 i dag spilte vi vårens to hjemmekamper på Vestnes Stadion, men det gikk desverre dårlig, laget vårt var daffe, og tapte begge kampene.  Stillinga vart 0-2 mot Batnfjorden, og 1-3 mot Averøykameratene.

27.05.06 spilte vi treningskamp mot Ørskog j12-14, vi stilte med redusert lag, siden 10. klasse var på tur, men det gjorde ingenting for vi slo dem skikkelig.

13.05.06 Sesongen 2006  har startet, og vi har vært i Batnfjorden og spilt to kamper, nå spiller vi på  J14-16 år, og de som er med i år er: Helene Sætre, Marion Renée Skjegstad, Camilla Hansen, Anette Eik, Laila Strand, Ida Kjøpstad, Anette Øverås, Malin Furland, Aina Bergum, Cassandra Frisvoll, Marte L. Magerøy, Veronica Liabø og så lånte vi Cecilie Hansen i dag, siden flere var forhindret fra å møte. .

Vi tapte 2-0 mot Averøykameratene, men vi vant 3-2 over Batnfjorden. Målscorere var Camilla Hansen 2, og Anette Øverås 1 mål.

No har vi hatt sesongavslutning, og vi tok turen inn i Tomrefjorden og spilte bowling, spiste pizza og is.

8.09.05 Vi vant siste kampen mot Isfjorden. Marion kom også på scoringslista med to mål i denne kampen. Husker  ikke hva resultatet ble tilslutt, men vi vant jo og det er vel viktigst.

1.09.05 Vi spilte borte kamp mot Veblungsnes, og hang med hele første omgang, men vi falt av lasset i andre omgang, men vi sleit og med en dommer som var litt vel sløv utpå der, nå er vi lei av femtenårige dommere med kjæreste på laget.....Stillinga, nei ingen gidda å telle til slutt.......

25.08.05 Hjemmekamp mot Til/Fiks/Rek. Gjestene spilte bra i 1 omgang, og vi sleit, men i 2 omgang satte vi opp dampen, og nådde de nesten igjen. Stillinga vart 4-5 etter at de hadde dommeren på sin side, og det ikke ble dømt for angrep på keeperen vår. Og vi fikk en skade sist kamp, Cassandra måtte slutte for sesongen, hun ødela menisken sin, og når Maliwan  samtidig slutta  ble hele laget svekka.

18.08.05  Hjemmekamp mot Måndalen, det ble en daff kamp der vi var helt utspilte og Måndalen vant fortjent 11-1.

16. juni05 Bortekamp på Åndalsnes. Vi var slitne etter gårsdagens kamp, og sleit oss til bare ett mål, og desverre for oss scora Åndalsnes to. Det var en jevn kamp som Åndalsnes vann 2-1.

15.juni05 Bortekamp inni isfjorden. Vi hadde endelig en skikkelig målfest. Vi vant hele 14-5 over Isfjorden. På scoringslista kom Helene S. med brøta hand, Camilla, Cecilie, Maliwan, Cassandra og Ida. Håper ingen vart glemt. Marion hadde ei skikkelig sjanse , men foten vart for kort.

2.juni 05 Heimekamp mot Veblungsnes. Vi spilte bra første delen av første omgang og Helene Sætre scora mål så stillinga var 1-1 fram mot pause. Rett før pausen datt Helene S. og dessverre brakk ho handa. Da gikk litt av lufta ut av laget, og resultatet ble tilslutt 10-4, men vi prøvde å henge med til siste slutt, og flere debuterte på scoringslista. Cecilie S. Hansen f. eks.

31.mai 05 Bortekamp mot Fiks/Rek/TIL inni Fiksdalen. Spilte jevnt hele kampen, låg i ledelsen 1-0, og 2-1 men de utligna så resultatet ble 2-2.

19.mai.05 Bortekamp i Måndalen. Der møtte vi et lag som greidde å spille oss litt ut av stil, men vi kjempa oss til tre mål. Stillinga blei 7-3.

12.mai.05 Første hjemmekamp. Spilte mot Åndalsnes, og alle var spente før start, dei såg store ut dessa Åndalsnesingan. Men da vi kom i gang viste det seg at vi ikke fikk alt for stor motgang, ganske jamt, men det ble en fortjent seier til oss. Stillinga ble 5-3 og Helene kom på scoringslista.

Dei som spiller på J12-14 i år er: Camilla S. Hansen (støttespiller), Ida Kjøpstad, Cassandra Frisvoll, Linn Therese K. Melland, Maliwan Mjøs, Laila Strand, Anette Eik, Helene Sætre, Marion Renèe Skjegstad, Ida Elise Sylte Gjerde, Helene Misfjord, Elisabeth Sætre, Karina Løvik, Cecilie S. Hansen og Pernille Ulla.

2005: Nå har fotball sesongen startet, Marion og Helene har nå begynt på reint jentelag, jenter 12-14. Det var en 10-12 jenter som møtte opp på den første treninga. Det store målet i år er nok å komme seg til Norway Cup.

Marion og Helene på Fåberg cup den 15 til 18 August 2003.

Vestnes/Varfjell IL er det idrettslaget som har størst tilbud til Daugstadingene, spesielt fra 12-14 og oppover. Forn barn 6-8 år og 8-10 år er det tilbud både hos Samhald IL og Tresfjord IL. Samhald IL satser mer på allidrett mens Tresfjord IL har bare rene fotballtreninger.

Vestnes/Varfjell - Åndalsnes, jenter 14-16 spilte på Gjermundnes stadion tirsdag 22.05.01.
Hjemmelaget hadde de fleste sjansene, men hadde problemer å få ballen bak keeper. Tidlig i kampen ble Lene Beinset felt innenfor 16 meteren, og det ble straffe i Varfjells favør. Eldrid Siem klarte desverre ikke å få ballen i mål, da den traff tverrligger. Stillingen ble til slutt 3-1. Målscorere: Marielle Frisvoll, Tonje Hoem og Evy Beinset.

Plassering på bildet:
Bak: Arve Beinset(oppmann), 3. rekke: Hans Petter Uren (trener), Silje Smith, Eldrid Siem, Ingrid Iversen, Line Longva, Oddbjørn Bergheim (trener) 2. rekke: Marianne Vikås, Marielle Frisvoll, Sandra Maria Lange, Evy Beinset, Lene Beinset, Elisabeth Hage, Cecil Nerbø 1. rekke: Veronica Domaas, Ida Bergum, Tonje Hoem,  Lisa Vik Tomren, Solveig Bergheim. Foran: Sunniva Vik.