Marion og Helene - Sjefsredaktører

 Hester     Fotball    Kjærlighet     


Sist oppdatert 08 okt 2009
 

Dette er en ungdomsside som lages av Marion og Helene.

 

Har liksom ikkje komme igang med noe her på ungdomsidene våre, må vel legge skylda på alle leksene vi har fått på ungdomsskolen, men fotballsidene er ganske bra oppdatert. Hehe

 

I og med at Johannes og Hans Martin har overtatt barnesidene, vi ønsker de lykke til, har vi kalt våre sider for ungdomssider, det vil om litt komme mer ungdomsstoff.

 

 

 

18.08.05 I dag er det skolestart og vi er blitt ungdomskoleelever, så nå må vi vel snart la noen andre overta barnesidene.

Vi har vært på Norway Cup, og det gikk jo bra. Vi kom til 8-delsfinalen i A-sluttspillet. Heia Vestnes Varfjell.

NORWAY CUP

Nå er det Norway Cup. Vi drar i dag, men skal ikkje spille første kampen vår før på søndag 31.07.05. Da skal vi spille mot Ottestad Coop kl. 12.45, og på mandag skal vi spille mot Jardar kl 19.45. Dersom du vil følge resultatene våre, går du inn på Norway cup sine sider og leter opp Vestnes Varfjell J14 år, vi spiller i gruppe V, pulje VO1. Dersom det ikkje har kommet til fleire lag, er vi allerede videre til A eller B sluttspill, siden det er bare 3 lag i vår pulje.

 

No har ferien endelig kommet, og vi skal på vår første Oslotur denne sommaren. Vi skal på korpstur i lag med 250 andre korps, deriblandt Vestnes Skulekorps. Vi skal feire St. Hans på Ekebergsletta, der det blir konsert med Wig Wam, og på lørdag skal vi i Holmenkollen der vi skal høre på Maria Arredondo og Morten Abel m. flere. På fredag skal vi til Tusenfryd, og da skal vi bade og kjøre karuseller og kose oss, håper været blir bra. På søndag skal vi marsjere gjennom Karl Johan og opp til slottet, før vi skal reise hjem igjen om kvelden.

 

 

 

6. juni 2005 No har vi reist på Høvringen på Leirskule, vil dere sjå bilde mens vi er der, kan dere gå inn på Rondeheim, Den Norske Fjellskule og sjå på dagen i dag, der står det hva vi gjør om dagene. Dette bildet er tatt rett før vi legger ut på tur første dagen Vi har fått lite tilbakemelding på tips og sånn, så har du noe du vil ha inn på barnesiden er det bare å ta kontakt.

 

Er du hestegal? Har du lyst til å vite mer om hester? Gå inn på hestesiden vår for der ligger det litt tips om hester. På kjærlighetssiden er det kommet noen tips om hva du kan gjøre i helgene og sånn.

 

Dersom noen har lyst til å lage noe til siden vår, f.eks skrive om sin  største flause, oppskrifter eller noe annet er det bare å ta kontakt med  Helene eller Marion. Her er en link til mange aktiviteter på nettet: www.kidsurf.no

 

Her er noen oppskrifter du kan prøve deg på om du vil overraske mamma og pappa med middag og dessert en dag:

INNBAKTE PØLSER

Deig:

2 ss margarin

1 1/2 dl vatn

1 pk. gjær

1/2 ts salt

ca. 4 dl hvetemel

 

Pølser, sennep, ketchup, finhakket løk, litt ost

1. Smelt margarinen og ha i vannet. Blandingen skal være fingervarm, altså at du kan stikke fingeren nedi uten å brenne deg. Rør så ut blandingen, ha deretter i salt og mel. Arbeides sammen til en deig som du lar stå og heve i 30 minutter.

2. Kjevle ut deigen i en sirkel som du deler i åtte trekanter.

3.Legg en pølse på hver trekant og ha på f.eks. sennep, ketchup, hakket løk og ost. Rull sammen.

4.Stekes på 220 grader i 20 minutter.

 

STEKTE BANANER

Til 3 personer

3 bananer

2 ss smør

3 ss sukker

1/2 dl appelsinsaft

1 ss sitronsaft

Kanel eller ingefær

Hakkede mandler

Del bananene på i to på langs. Smelt smøret i en stekepanne. Tilsett sukker og la det smelte. Stek bananene lett brune i sukkersmøret. NB! Dette kan bli litt varmt, så få hjelp av en voksen. Drypp appelsin- og sitronsaft over. Dryss litt kanel eller ingefær og hakkede mandler over. Server desserten varm med myk iskrem eller pisket krem.

 

Og hvis du vil lage is og så er oppskriften på verdens beste is her:

VERDENS BESTE IS

1 helt egg

4 eggeplommer

4 ss melis

1 kartong fløte (1/3 liter)

2 barneskjeer sukker

1 barneskje vaniljesukker

Lag eggedosis av eggene og melisen. Fløte, sukker og vaniljesukker stivpiskes. Deretter blandes eggedosis og vispet krem forsiktig. Hell det over i en plastboks og ha det i fryseren i omtrent et halvt døgn.

_

 

Har du lyst til å leke litt med å endre på bilder...? - Her har du muligheten til å strekke litt på Marion og Helene. Nå har vi lagt inn ett nytt og større bilde.